Beyaz Martı

Dünyaca ünlü şehir İstanbul'un eşsiz güzelliğini misafirlerine sunan Beyaz Martı, çok amaçlı yapısı sayesinde farklı etkinliklere ev sahipliği yapabiliyor.

Dünyaca ünlü şehir İstanbul’un eşsiz güzelliğini misafirlerine sunan Beyaz Martı, çok amaçlı yapısı sayesinde farklı etkinliklere ev sahipliği yapabiliyor. Klasik haline gelen boğaz turlarında yemekli ya da eğlenceli gibi özel seçenekleri ile dikkat çeken Beyaz Martı bunların yanı sıra geniş bir hizmet seçeneğine sahip.
Beyaz Martı hizmetleri neler?
Gemi, turların dışında; düğün ve nişan gibi organizasyonlarda, bayi ve şirket toplantılarında, iftar gibi özel davet organizasyonlarında, mezuniyet gibi özel gün ve gecelerde tercih edilebilecek durumda. Bu bakımdan teknede gerçekleştirilmesi uygun olan her türlü etkinlik için firma tercih edilebilir durumda. Üstelik uzun yıllardan beri bu alanda hizmet veren ve birinci sınıf, 3 katlı teknesi ile yüksek kapasiteye sahip olan firma, sizler için de özel bir fırsat yaratacak.
Bir düğünde ya da toplantıda, İstanbul’un büyüleyici manzarası ve havası eşliğinde unutulmaz anlar yaşamak mümkün. Üstelik arkada boğaz manzarası ile yıllar boyunca saklanacak güzel fotoğraflar da yine tekne organizasyonlarının en can alıcı noktası. https://www.beyazmartidavetgemisi.com/ sayfasından firma ve hizmetler ile ilgili tüm detayları öğrenebilirsiniz.
 

Beyaz Martı gemi