BİLAL ULUDAĞ'A MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ

Sarıçam Belediyesi ve Başkan Bilal Uludağ adeta ödüle doymuyor. Merkez ilçeler arasında hizmetleriyle gerek halkının nazarında gerekse de Türkiye genelindeki kurum ve kuruluşlar arasında haklı gururu yaşayan Sarıçam Belediyesi'ne 31. Kalite Kongresi 'Türkiye Mükemmellik Ödülü 5 Yıldız Belgesi' verildi.

Sarıçam Belediyesi ve Başkan Bilal Uludağ adeta ödüle doymuyor. Merkez ilçeler arasında hizmetleriyle gerek halkının nazarında gerekse de Türkiye genelindeki kurum ve kuruluşlar arasında haklı gururu yaşayan Sarıçam Belediyesi’ne 31. Kalite Kongresi ‘Türkiye Mükemmellik Ödülü 5 Yıldız Belgesi’ verildi.

ÖDÜL SARIÇAMLILARA ARMAĞAN OLSUN

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ödül almanın başarmak ve tek yürek olmak anlamına geldiğine değinip “Çok çalışıyoruz. Gururunu da ödülle yaşıyoruz. Biz çalışmanın mutluluğu ile durmadan dolumuza devam ediyoruz. Her zaman söylüyorum. Sarıçam, Adana’nın kalbidir. Biz de bu kalbe iyi bakıyoruz. Çünkü o kalp Sarıçamlıların sevgisi ile güçleniyor. Daha yapacak çok işimiz var. Mükemmellik ödülü mükemmel Sarıçam halkına armağan olsun’ dedi. Öte yandan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın MHP Genel Merkezi tarafından da yaptığı hizmetler ile takdir edildiği öğrenildi.