"Bıraktığım yerde duruyor"

'Öncü kent' diye nitelendirdiği Adana'yı değerlendiren Ahmet Davutoğlu açıklamalarda bulundu.

Adana’ya ilçe kongresine katılmak üzere gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlıktan ayrıldıktan sonra bıraktığı Adana’nın yerinde saydığını ve bıraktığı gibi durduğunu söyledi. Davutoğlu, yarı kalan hizmetlerin yılan hikayesine döndüğünün de altını çizdi.
GERİ KALMIŞLIĞA ÜZÜLÜYORUM
Basın mensupları ile buluşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, son dönemlerde kendisinin ‘Öncü kent’ diye nitelendirdiği Adana’nın tarım, sanayi, lojistik anlamda ilerleme kaydedemediğini ve Adana Hafif Raylı Sistem Projesi, Güney Çevre Yolu, Bahçeli Köprüsü başta olmak üzere tüm yatırımların yarıda bırakılmış olmasından üzüntü duyduğunu ifade etti. Adana’da Büyükelçiler toplantısı yaptığını ve çocukluğunda çok sık geldiği Adana’nın geri kalmışlığına üzüldüğünü belirten Davutoğlu, “Gelecek Partisi iktidarında Adana’yı hak ettiği yere getireceğiz” sözünü verdi.
ADANA LOJİSTİK ÜS OLACAK
Adana ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini belirten Ahmet Davutoğlu, korku ikliminin yaşandığı ülkede Adana’nın insanlarının korku duvarlarını yıktığına da işaret edip “Gelecek Partisi olarak seçimlere katılma hakkı kazandık. Denizi, ovası, tarım alanları, sanayisi ile öncü kent olan Adana’nın lojistik bir üs olması adına ne gerekiyor ise yapacağız. Bize iktidar nasip olursa Adana lojistik koridor içindeki haklı yerini alacaktır. Gölge kabine bakanlarımızla Adana için projeler geliştirip iktidarımızda bu projeleri hayata geçirerek kentin hak ettiği yere gelmesini sağlayacağız” dedi.