'BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ'

Gelecek Partisi Adana İl Teşkilatı çalışmalarını sürdürüyor. Dün il binasında partili kadınlara yönelik eğitim semineri düzenlendi. Gelecek Partisi İl Başkanı Kenan Akkaya, kadınlara yönelik yaptığı konuşmada, 'Verdiğimiz mücadeleyi birlik olursak kazanırız. Kadın ve gençlik olmadan bu mücadele de başarı sağlanamaz. Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız' dedi.

Gelecek Partisi Adana İl Teşkilatı çalışmalarını sürdürüyor. Dün il binasında partili kadınlara yönelik eğitim semineri düzenlendi. Gelecek Partisi İl Başkanı Kenan Akkaya, kadınlara yönelik yaptığı konuşmada, ’Verdiğimiz mücadeleyi birlik olursak kazanırız. Kadın ve gençlik olmadan bu mücadele de başarı sağlanamaz. Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız’ dedi.
Gelecek Partisi, pandemiye rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek Partisi İl Kadın Kollarına yönelik siyasal etkileşim ve iletişim konulu seminer dün gerçekleştirildi
AitıSigma Eğitim Yönetim Danışmanlık Reklam ve Organizasyon sahibi Özlem Pekduraner’in gerçekleştirdiği seminerde Gelecek Partisi İl Başkanı Kenan Akkaya, Eğitimden sorumlu İl 2.Başkanı A.Cem Önal, İl Sekreteri Taliha Çetin ve İl Kadın Kolları Başkanı Nezahat Uçak da hazır bulundu.
Seminerde açılış konuşmasını yapan Gelecek Partisi İl Başkanı Kenan Akkaya, sahaya çıkmadan önce alınacak eğitimin önemli olduğuna değindi. Yeni üye kayıdı ve seçim zamanı seçmenle iletişim kurmak için etkili eğitimin şart olduğunu bildiren Akkaya, ‘Sahada başarılı olmanın yolu eğitimden geçer. Bugün hem teşkilatlanmayı hem de erken seçim hazırlıklarını beraber gerçekleştirmeliyiz. Bundan sonraki süreçte ve yarınlarda eğitim her zaman partimizde ön planda olacaktır.Kadın ve gençlik olmadan bu mücadele de başarı sağlanamaz. Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız’’ şeklinde konuştu.
   Gelecek Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Nezahat Uçak, eğitimsiz hiçbir çalışmanın başarıya ulaşamayacağının altını çizdi. Uçak, il kadın kolları yönetiminin yanı sıra partili üye kadınların da eğitimli olarak sahaya girmesi için seminerlerin devam edeceğini vurguladı.
AitıSigma Eğitim Yönetim Danışmanlık Reklam ve Organizasyon sahibi Özlem Pekduraner, ‘Siyasi etkileşim ve siyasal iletişim’ başlıklı eğitim semineri verdi. Pekduraner, siyasi çalışmalarda bulunacak parti üyelerinin seçmenlerle iletişim kurmasında, Siyasal iletişim tekniklerinden en etkili olan kriterin yüz yüze görüşme olduğunu dile getirdi. Yapılan etkinliklerin daha çok kişiye ulaşması için kitle iletişim araçları doğru yönde kullanılması gerektiğini vurgulayan Pekduraner,’Gönüllüler aracılığı ile kapı kapı dolaşılarak seçmenlerin ziyaret edilmesi, telefonla görüşme, doğrudan mesaj gönderme ve adayın kendisinin kapı kapı gezerek seçmenle buluşmasını kapsayan canvassing çalışmalarına özen gösterilmelidir’ diye konuştu.