Birlikte başarıyoruz

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek yerel yönetimlerde CHP'li belediyelerin 3.hizmet yılına gireceği şu günlerde kente dair önemli projelerle halka hizmetteki sürekliliği devam ettireceklerini söylediler. İl Başkanı Çelebi, 'Adana için üreten projeleri ortaya koyarak bunları da birlikte başarıyoruz. Çünkü biz halkın sesine kulak veren siyaset yapıyoruz' dedi.

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek yerel yönetimlerde CHP’li belediyelerin 3.hizmet yılına gireceği şu günlerde kente dair önemli projelerle halka hizmetteki sürekliliği devam ettireceklerini söylediler. İl Başkanı Çelebi, ‘Adana için üreten projeleri ortaya koyarak bunları da birlikte başarıyoruz. Çünkü biz halkın sesine kulak veren siyaset yapıyoruz’ dedi.
 
BELEDİYELERİMİZ PROJE ÜRETİYOR
 
İl Başkanı Mehmet Çelebi, parti örgütleriyle birlikte koordineli çalışan yerel yöneticilerin kentin yıllardır biriken sorunlarına çözüm bulmak amacıyla proje ürettiklerini söyledi. Bu projelerin hayata geçirilmesi adına da maddi imkânlara ihtiyaç olduğunu herkesin bildiğine işaret eden İl Başkanı Çelebi, 2 yıldır ekonomik istikrarı sağlayan belediyelerin bu yıl içinde hizmet atağına geçeceğinin müjdesini verdi.
 
HALK İLE BÜTÜNLEŞEREK HİZMET EDİYORUZ
Millet İttifakı olarak seçimlerden önce başlayan birlikteliğin hiç aksamadan sürdüğünü ve kente ait kafa yoran ekiplerle Millet İttifakının tüm bileşenlerinin kaygılarının ‘Adana’ olduğunu söyledi ve ekledi. “Önümüzdeki süreç hizmette atağa geçilecek süreçtir. Halkın ihtiyaçlarını bilen belediye başkanlarımız çözüm önerilerini de üretiyorlar. Adanalı müsterih olsun. CHP’li belediyeler olarak ilkemiz ‘halk isteyecek, biz hizmet yapacağız. Halk ile birlikte hareket ederek bu şehri kalkındıracağızdır.’