BİZİM ADAYLAR ÖRNEK ALSIN!

ÖNERİMİZİ DİKKATE ALIN LÜTFEN!

Yeni Adana Stadı zemininin bu yıl sorunlar yaşaması hatta Adanaspor’un Altay maçını dışarıda oynamasına neden olduğunu spor kamuoyu yakından biliyor. Hatta TFF tarafından açıklanan ve Adana’da oynanması gereken Türkiye-Letonya milli maç son anda zemin sorunu nedeniyle Konya’ya alınmıştı. 3.lig’de grubunda lider konumda bulunan Adana 1954 FK ise stad sorunu nedeniyle maçlarını sezon başından bu yana Tarsus’ta oynuyor. Turuncu-Beyazlı ekip çok büyük sürprizler olmadığı takdirde gelecek sezon 2.ligde yer alacak ve bu takımımız nerede maçlarını oynayacak yetkililere şimdiden soruyoruz?

Adana’da yerel seçim de adaylar projelerini açıklıyorlar ancak halkın spor tesisleri ihtiyacını göz önünde bulundurursak en az bölüm ayırdıkları konu bu olsa gerek. Özellikle Seyhan İlçesi’nde müsabakaların oynanacağı Uluslararası özelliklerde ne stadımız, nede spor salonumuz bulunmuyor. Ancak aşağıda okuyacağınız haber ise Eyüp Belediyesi’ne ait. Onlar ise şampiyonluğa giden Eyüpspor’un stadını UEFA düzeyine getirmek için sezon sonunu beklemeden hemen projelerini hazırlamışlar. Bizim adaylarımız ve Spor yetkililerimiz inşallah bu haberi okurda örnek alırlar.

İŞTE EYÜPSPOR İÇİN STAD PROJESİ

Eyüpspor’un stadının yenilenip FIFA standartlarına getirilmesi ile artık sadece bir stadyum değil, bir destanın yazıldığı yer olacağını söyleyen ve aynı zamanda Eyüpspor’un Onursal Başkanı olan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, “Heyecanla beklenen bu projemiz, Eyüpsultan'ı şampiyonluklara taşıyacak adımların başlangıcı olacak. Şampiyonluk için hazırlıklarımızı tam gaz sürdürüyoruz. Süper Lig için heyecanla gün sayıyoruz” dedi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüp Stadı'nın durumuyla ilgili, "Spor şehri Eyüpsultan’la ilgili önemli projelerimiz var. Bir asırlık markamız Eyüpspor, Süper Lig'de bizi temsil etmek için mücadele ediyor. Eyüpspor hedeflerine ulaştığı zaman yine aynı yerinde daha kapsamlı bir stat lazım. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile görüşerek projemizi hazırladık" şeklinde konuştu.

Bu arada yeni stadyumun 10 bin kişilik kapasitede olacağı bildirildi.