Bizim için her puan önemli

İzmir deplasmanında Altınordu ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un Teknik Direktörü Emrah Bayraktar, ligdeki konumlarının belli olduğu bundan dolayı aldıkları her puanın kendileri açısından önemli olduğunu söyledi.

İzmir deplasmanında Altınordu ile 1-1 berabere kalan Adanaspor’un Teknik Direktörü Emrah Bayraktar, ligdeki konumlarının belli olduğu bundan dolayı aldıkları her puanın kendileri açısından önemli olduğunu söyledi.
İzmir deplasmanında son 3 maçını kazanan Altınordu karşısında başarılı bir futbol sergileyen ve geriye düşmesine karşın Ozegoviç’in golüyle bir puanı hanesine yazdırmasını bilen Adanaspor’da camia alınan bir puana sevindi.
Teknik Direktör Emrah Bayraktar, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, geriye düşmelerine karşın geri dönmesini bildiklerini söyledi. Genç bir takım olduklarını ve genç futbolcularının mücadele etmeyi öğrendiklerini belirten Bayraktar, Yenemiyorsanız, yenilmemeyi de bileceksiniz. Bu futbolda temel kavramlardan biridir. Biz bugün oynayamadık ama mücadele ettik" dedi.
Ligdeki durumlarının belli olduğunu anlatan Bayraktar, ‘’Bundan dolayı bizim için aldığımız her puan çok önemli’’ diye konuştu.