Bolu kampı başladı

Adana'daki ilk etap hazırlıklarını tamamlayan Adana Demirspor'lu futbolcuların Bolu kampı başladı. Önceki gün taraftarlar tarafından görkemli bir törenle uğurlanan futbolcular, kampın startını dün verdi.

Adana’daki ilk etap hazırlıklarını tamamlayan Adana Demirspor’lu futbolcuların Bolu kampı başladı. Önceki gün taraftarlar tarafından görkemli bir törenle uğurlanan futbolcular, kampın startını dün verdi.
Mavi-lacivertli futbolcular, kamp yaptıkları otelin sahasında Teknik Direktör Ümit Özat nezaretinde ilk antrenmanı gerçekleştirdi. Bir saati aşkın süren antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Son bölümde oynanan dar alanda çift kale maç sırasında yağmur zaman zaman etkili olurken ikili mücadelelerde kıyasıya bir mücadele yaşandı.
Adana Demirspor  ilk hazırlık maçını 17 Temmuz Çarşamba günü Romanya 1.lig takımlarından Concordia  Chiajna takımı ile saat  18.00’da oynayacak.
Adana Demirspor, kamp süresince 6 hazırlık maçı yapacak.
 
3 futbolcu kampa götürülmedi
Bu arada, Kosecki, Sezer Özmen ve Aosman Bolu’ya götürülmeyerek Adana'da bırakıldı. 3 oyuncu kuvvete dayalı idmanlara devam edecek. Kosecki, Sezer Özmen ve Aosman kuvvet antrenmanlarından sonra Bolu'ya geçecek.
 

Adana Demirspor Bolu kamp