Bolu maçına konsantre olacağız

Pazartesi günü Beypiliç Boluspor ile karşılaşacak olan Adanaspor'un Teknik Direktörü Yunus Ceylan, rakiplerinin zor bir dönemden geçtiğini ve puana ihtiyaç duymalarından kaynaklı hırslı bir ekip olduğunu kaydedip 'Biz her maçı final maçı gibi görüyoruz ve sahaya kazanmak arzusu ile çıkıyoruz. Galip gelerek iyi konsantre olacağımız bu maçta hanemize 3 puanı ekleyeceğiz' dedi.

Pazartesi günü Beypiliç Boluspor ile karşılaşacak olan Adanaspor’un Teknik Direktörü Yunus Ceylan, rakiplerinin zor bir dönemden geçtiğini ve puana ihtiyaç duymalarından kaynaklı hırslı bir ekip olduğunu kaydedip “Biz her maçı final maçı gibi görüyoruz ve sahaya kazanmak arzusu ile çıkıyoruz. Galip gelerek iyi konsantre olacağımız bu maçta hanemize 3 puanı ekleyeceğiz” dedi.
 
GÜLEN TARAF BİZ OLACAĞIZ
Korona virüs testi pozitif çıkan futbolcuların tedavilerinin sürdüğünün altını çizen Teknik Adam Ceylan, Boluspor maçı ile ilgili olarak özetle şunları söyledi. “Elimizdeki kadroda yer alan futbolcularımızla ciddi bir mücadele ortaya koyacağız. Sporcularım hırslı ve azimli. Maç günü olan Pazartesi gününe kadar iyi bir hazırlık dönemi geçirip rakibimizin oyun kurgusuna göre bir hazırlık yapacağız. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki tur atlayan bir ekibin kendine güveni olan futbolcularım sahamızdaki bu karşılaşmada tek hedefi 3 puanı alarak rakibimiz olan Boluspor’u yenmek arzusu taşıyorlar. İyi bir karşılaşma olacak ve gülen taraf biz olacağız”