Bu cezaları hak etmiyoruz

Spor Toto 1.Lig'de Adana 5 Ocak Stadyumu'nda oynadığımız hemen hemen her maçta çeşitli cezalarla karşı karşıya kalan kulübümüz Altınordu maçında da temsilci raporuna istinaden PFDK'den ceza yemekten kurtulumadı.

Adana Demirspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, şöyle denildi:
''PFDK kararları doğrultusunda 28.04.2018 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR - ALTINORDU A.Ş. Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 40.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KUZEY KALE ARKASI A,B,C,D,E bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, Aynı müsabakada ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.
Bu tip saha olayları karşısında diğer kulüplere karşı herhangi bir yaptırımda bulunmayan karşılaşma temsilcileri ve PFDK söz konusu Adana Demirspor Kulübü olduğunda ceza verme konusunda gayet bonkör davranmaktadır.
İç ve dış sahada takımımızı destekleyen taraftarlardan mahrum bırakılmasını sağlayan ve kulübümüze para cezası veren  PFDK'nin ve karşılaşma temsilcilerinin bundan sonraki süreçte daha dikkatli ve eşit davranmasını istiyoruz.''