Bu iktidar gidecek!

Adana'da parti çalışmalarına katılmak üzere kentimize gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler, Şehircilik Politikaları Başkanı olan Candan Karlıtekin, 'Bu kötü yönetim iklimi mutlaka değişecek. İnsanların hukukun üstünlüğünü yaşayarak göreceği, piyasalara güvenin tesis edileceği, ekonominin düzeleceği bir iklimin gelmesi lazım. Bunun içinde bu iktidarın gitmesi gerekiyor. Bu iktidar da mutlaka ama mutlaka seçimlerde gidecek' dedi.

Adana’da parti çalışmalarına katılmak üzere kentimize gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler, Şehircilik Politikaları Başkanı olan Candan Karlıtekin, “Bu kötü yönetim iklimi mutlaka değişecek. İnsanların hukukun üstünlüğünü yaşayarak göreceği, piyasalara güvenin tesis edileceği, ekonominin düzeleceği bir iklimin gelmesi lazım. Bunun içinde bu iktidarın gitmesi gerekiyor. Bu iktidar da mutlaka ama mutlaka seçimlerde gidecek” dedi.
DEVA, HER ŞEYE DEVA OLACAK
Şehirde esnaf ziyaretleri yaptığını ve toplumun yaşadığı krizi de yakından bildiklerini belirten DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin, genel merkezde tüm kademelerde Türkiye’nin gelecekteki profilinin huzur, adalet, ekonomik rahatlık sağlayacak şekle dönüşmesi adına kafa yorduklarını belirtti. Teşkilatlardan gelen bilgilerle harmanlanan bu çalışmaların meyvelerini DEVA Partisi’nin iktidarında da alacaklarına inandıklarının altını çizdi. Beraberinde DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık ile il, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yerel basının içinde bulunduğu sıkıntıları da bildiklerini ifade eden Candan Karlıtekin, “Hep birlikte düzlüğe çıkacağız. DEVA, her şeyin DEVA’sı olacaktır” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.