BU YENİLGİ YÖNETİMİN

4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik alan Adana Demirspor'da takımın iyi gidişini yönetim durdurdu.

Futbolculara veridği sözlerin hiç birin tutmayan, son olarak "dağıttık" dedikleri galibeyet primlerini dağıtmadıkları ortaya çıkan yönetimin bu tutumunu protesto için antrenmanlara çıkmaya ve kamplara katılmama kararı alan futbolcuların isteksizliği ve antrenman eksikliği sahaya yansıyınca, kendi evinde Ümraniyespor karşısında yenilgi kaçınılmaz oldu.
Taraftarlar, Spor Toto 1. Ligi'nin 28'inci hafta açılış maçında, antrenmanlara çıkmayan futbolculara tam destek verirken, yönetimi istifaya çağırdı. Maçın başında Muharrem Gülergin Tribününde "Birimiz Hepimiz, Hepimiz Birimiz İçin" şeklinde pankart ile Sezer Özmen'in resminin bulunduğu pankartları açan taraftarlar, maç boyunca da futbolculara destek verdi. Hakemin bitiş düdüğüyle, yenilgiye karşın Mavi Lacivertli futbolcuları alkışlarla ve "Helal olsun size" tezahüratlarıyla soyunma odasını uğurladı.
Öte yandan, Ümraniyespor maçında sakatlanan Lalawele ile Ndip Tambe'nin sakatlıklarının ciddi olduğu bildirildi. Maçta sarı kart gören Yiğit İncedemir ise kart cezalısı durumuna düştü ve takımının Gazinatep'de Gazişehir Gaziantep FK ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.