BUGÜN GÜNLERDEN ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 14'üncü haftasında bugün Adana'da Yılport Samsunspor ile karşılaşacak. Karşılaşma Yeni Adana Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak.

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 14’üncü haftasında bugün Adana’da Yılport Samsunspor ile karşılaşacak. Karşılaşma Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak.

Üst üste 3 maçtır sahadan beraberlikle ayrılan Mavi Şimşekler bu naça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Adana Demirspor, kırmızı Beyazlçı rakibini yenerek hem sahasındaki yenilmezlik serisini sürdürmek, hem yeni bir iç sahada galibiyet serisi başlatmak ve de geçen hafta Beşiktaş’a kaptırdığı üçüncülüğü yeniden almak istiyor.

Mavi Şimşekler, Süper Lig'de sahasında çıktığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde etmişti.

Teknik Direktör Patrick Kluivert’in maçta sakatlıktan dönen Jonas Svensson ve Younes Belhanda ile babasının vefatı nedeniyle bulunduğu Fransa’dan dönen Benjamin Stambouli’ye forma vermesi bekleniyor.

SARPER BARIŞ SAKA YÖNETECEK

Yeni Adana Stadyumu’nda bugün saat 19.00’da oynanacak Adana Demirspor – Yılport Samsunspor maçını Antalya Bölgesi Süper Lig Hakemi Sarper Barış Saka yönetecek.

Yardımcılıklarını Bursa Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Hakan Yemişken ve İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Candaş Elbil’in yapacağın maçın dördüncü hakemliğini ise Tekirdağ Bölgesi A Klasman Hakemi Mehmet Ali Özer üstlenecek.

Sarper Barış Saka, bu sezon ikinci kez bir Adana Demirspor maçında düdk çalacak. Saka daha önce de, ligin dördüncü haftasında Merdsi’nde oynanan ve 3-3 berberlikle sonuçlanan Hatayspor – Adana Demirspor maçını yönetmişti.

TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ

Adana Demirspor taraftarı yılport Samsunspor maçının biletlerine yoğun ilgi gösterdi. Mavai klacivertli taraftarlar dün saat 12.00 itibariyle satışa çıkan 27 bin 913 biletten 22 binini satın aldı. Kulüp yönetimi maç ssatine kadar kalan 5 bin 900 biletin tamamının satılmasını bekliyor.

Samsunspor taraftarına ayrılan bin 548 biletten ise sadece 122’si satıldı.

 “BAŞARI OLURSA ADANA KAZANIR”

Bir youtube kanalında yayınlanan Vahap Munyar ile Loca Sohbetleri programına katılan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, başarı olduğu zaman Adana’nın kazanacvağını söyledi. Sancak, programda yaptığı konuşmada, “En çok aranan iki kelime, Adana ve Adana Demirspor. 50 milyon Euro harcasan bunu yaratamazsın. Mario Balotelli'yi aldık, BBC televizyonuna konu oldu. Bu başarı olduğu zaman Adana kazanır” ifadelerinin kullandı.

KAÇAK ÜRÜNLERLE MÜCADELE

Adana Demirspor yönetimi, lisanssız ve kaçak ürünlerle mücadlede yeni bir adım attı ve bir hukuk danışmanlık bürosu ile anlaşma imzaladı.

Kulüpten konuyla ilgili olarak payılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüzün hukuk işleri kapsamında Can Şerbetçi Hukuk ve Danışmanlık Bürosu ile anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmamız kapsamında; lisanssız, sahte ve kaçak ürünlerin ihbarını aşağıda belirtilen iletişim bilgileri ile paylaşılmasını rica ederiz.
Avukatlarımız Sayın Av. Can Şerbetçi ve Sayın Av. Hande Dikiciler siz taraftarlarımızdan gelen şikayetleri hızlıca değerlendirecek ve kulübümüz adına tüm hukuki süreçleri yürüteceklerdir.

Can Şerbetçi Hukuk ve Danışmanlık Bürosu İrtibat: 0322 456 11 00
Whatsapp hattı: 0533 272 35 92
e-mail: canserbetci@adana.av.tr