Bulut, ''İş imkânları üretmeliyiz''

Adana'nın öncelikli sorununun işsizlik olduğuna değinen CHP Adana Milletvekili, kentin insanlarının ekonomiye katılımını sağlamak amacıyla yeni iş alanlarına yönlendirilmesi gerektiğine işaret edip 'Projelerle iş imkânlarının destekleneceği bir dönemi acilen başlatmalıyız' dedi.

Adana’nın öncelikli sorununun işsizlik olduğuna değinen CHP Adana Milletvekili, kentin insanlarının ekonomiye katılımını sağlamak amacıyla yeni iş alanlarına yönlendirilmesi gerektiğine işaret edip ‘Projelerle iş imkânlarının destekleneceği bir dönemi acilen başlatmalıyız’ dedi.
YEREL YÖNETİMLERE DESTEK VERİLMELİ
Gazetemizi ziyaret eden CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, yerel yönetimlere mevcut hükümetin destek vermesi halinde Adana’ya özel halkın da katılımını sağlayacak yeni çalışma alanlarının yaratılması gerektiğini söyledi. İnsanların yatkınlık gösterdiği, katılımını sağlayarak iş gücünü de ortaya koyabileceği alanların tespit edilip kazancın da bu insanlara yönlendirileceği yeni projelere ihtiyaç olduğunun altını çizen Bulut, ‘AK Parti Hükümeti ne yazık ki işsizliği çözmek istemiyor. Çözmeye çalıştığı uğraşlar da sadece evrak üzerinde kalıyor ve kısa vadeli çözüm oluyor. Kentimizin her yanı cennet gibi imkânlara sahip. Yerel yönetimlere destek verirse hükümet biz Adana’daki insanları ekonomiye katkı sağlayacak projelerin içerisine çekeriz’ dedi.
ADANA’YI VE ADANALIYI SEVİYORUZ
CHP’nin ilçe kongrelerini de sağlıklı bir ortamda gerçekleştirdiğini ve sancılı bir seçim dönemi yaşamadan katılımcı, herkesin beğenisini kazanan yönetim kadroları ile geleceğin vizyonuna yakışır çalışmalara imza atıldığını belirten Milletvekili Bulut, ‘Belediye yönetimleri ile teşkilatlarımızın uyum içinde çalışıyor olması kent adına, partimiz adına önemli bir kazanımdır. Biz milletin hislerine tercüman olan siyasetçilerle daha iyi bir Adana’yı nasıl ihdas edebiliriz diye düşünen bir siyasi partinin mensubuyuz. Yerel belediye yöneticilerimiz ile örgütlerimiz uyum içindeler. Bunun da kazanımı kentimiz adına oluyor. Milletin vekili olarak bize getirilen tüm sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Adana’yı ve Adanalı insanları seviyoruz’ ifadelerini kullandı.

Burhanettin Bulut CHP