Bundan sonraki maçlara bakacağız

Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, 'Kalan dokuz maçımız var. Bir an önce eksikleri düzelterek yolumuza devam edeceğiz' dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan  ”Kalan dokuz maçımız var. Bir an önce eksikleri düzelterek yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, 1-0 yenildikleri İstanbulspor maçı sonrası yaptığı açıklamada,  oyuna rakipleriyle beraber kontrollü başladıklarını söyledi.
Ortada bir oyun olduğunu ifade eden Demirbakan, şunları kaydetti:
‘’Birbirimizi tarttık. Oyun içinde iyi bir bölümler vardı bizim lehimize, avantajlı durumlar vardı. Öne geçebileceğimiz 1-2 fırsatta oldu, değerlendiremedik ve nihayetinde duran toptan bir gol yedik. Futbol içinde olan bir şey. Dünyanın en büyük takımları da bunları yapıyor. Biz hatalarımızı önümüze getireceğiz ve eksiklerimize çalışacağız. Kalan dokuz maçımız var. Bir an önce eksikleri düzelterek yolumuza devam edeceğiz. Rakibimizi tebrik ediyorum. Futbol dışı şeylere tenezzül etmediler. İyi bir maç oldu bana göre. Bundan sonraki maçlara bakacağız.’’
HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR
Öte yandan, turuncu-beyazlı futbolcular Cuma günü sahasında yapacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak. Futbolcular akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanarak hazırlıkların startını verecek.