Bunun adı REZALET!

Basın mensuplarına A.Demirspor-Balıkesir maçında 'ecel terleri' döktürdüler

TFF 1. Lig’de lider Adana Demirspor’un Balıkesirspor ile yapacağı maçı izlemek için stada gelen basın mensupları, basın tribününe girebilmek için adeta “ecel terleri” döktü.
İÇERİ GİREMİZSİNİZ!
Yeni Adana Stadyumu’ndaki karşılaşmayı izlemekle görevli basın mensupları, stada geldiklerinde adeta sürprizle karşılaştılar. Sokağa çıkma yasağı olmasına karşın araçlarıyla zorlukla ilerleyerek stadın otoparkına girmek isteyen basın mensuplarına, C kapısında güvenlik güçleri tarafından zorluk çıkartıldı. Kapıdaki görevliler, gazetecilere kendilerine “gazeteci dahil” kimsenin alınmayacağı yönünde talimat verildiğini iddia ettiler.
TSYD BAŞKANINDAN TEPKİ
Bu talimata tepki gösteren TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın’ın yanı sıra diğer gazetecilerin yoğun çabaları sonucu gazeteciler, otoparka ve basın tribününe adeta “ecel terleri” dökerek girdiler. TSYD Şube Başkanı Kurtar Çakın, sosyal medya hesabından, “Adana Demirspor-Balıkesirspor mücadelesi için stada gelen gazeteci arkadaşlarımız otoparka ve basın tribününe girene kadar deyim yerindeyse ecel terleri döktü. Basın araçları girişimlerimiz sonucu C kapısından bin bir zorlukla girebildi. Basın kapısına görevliler tarafından kilit vuruldu. Her gelen arkadaşımızı içeriye alabilmek için kilidi her defasında açtırmak zorunda kaldık’’ dedi.