Buraya kadar

İYİ Parti'nin ayak oyunlarının oynandığı parti haline geldiğini söyleyen Koncuk istifa etti.

İYİ Parti’nin kurultayında Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın bilgisi dahilinde hazırlandığı iddia edilen liste krizinden sonra parti toplantılarına katılmayarak eleştirilerini de sürdüren Adana Milletvekili İsmail Koncuk dün partisinden istifa etti.
KAOSTAN BESLENENLER VAR
Mecliste bir basın toplantısı düzenleyen İsmail Koncuk partinin iyi yönetilmediğini ve kuruluş aşamasında ortaya konulan ilkelerinden uzaklaşıldığının altını çizdi. Milletvekili Koncuk, “Adil olmayan, sürekli kaos yaratılarak kaostan beslenilen parti yöneticiliği ile yönetilen İYİ Parti’de politikayı sürdürmeyi uygun bulmuyorum. Başkalarını suçlayarak, öz eleştiri yapmaktan imtina eden bir anlayış ile politika yapılamaz. Parti tabanında kuruluş aşamasında partiye gönül verenler bugün partiden uzaklaşıp ayrılmak durumunda kalmışlardır” eleştirilerini yaptı.
ELEŞTİRİLDİKLERİNİ YAPAR OLDULAR
Milletvekili Koncuk, Koray Aydın’ın parti üzerinde hakimiyetini kendi politikalarına yönlendirerek partiyi ayrıştırıcı noktalara getirdiğine dikkat çekip “Ayak oyunları maalesef partiyi abluka altına almıştır. Dar, ekipçilik ruhu ile hareket etmek İYİ Parti’nin kuruluş felsefesinde yer almadığı için bizler bu partideydik. Gelinen noktada dün eleştirip başkalarının yaptığını söylediğimiz doğru olmayan politika yöntemine bugün İYİ Parti teslim olmuştur. Bu nedenle İYİ Parti’den istifa kararı almış bulunuyorum. Türk demokrasisinin bu tür yönetimle bir yere varmayacağı muhakkaktır” dedi ve partiden ayrıldığını ilan etti.