Burs verecek öğrenci bulamadılar!

Çukurova Üniversitesi'nde Proje Yürütücüsü olarak görev yapan İbrahim Ortaş, bir proje için burs verecekleri öğrenci aradıklarını belirterek öğrencilere çağrıda bulundu. Lisans eğitimini bitirenler için yüksek lisans öğrencileri olabilmeleri adına da 28 Ağustos tarihinde sınav açılacağı ifade edildi.

Çukurova Üniversitesi’nde Proje Yürütücüsü olarak görev yapan İbrahim Ortaş, bir proje için burs verecekleri öğrenci aradıklarını belirterek öğrencilere çağrıda bulundu. Lisans eğitimini bitirenler için yüksek lisans öğrencileri olabilmeleri adına da 28 Ağustos tarihinde sınav açılacağı ifade edildi.

TÜBİTAK DESTEKLİYOR

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ortaş, TÜBİTAK-221-O-124 nolu ve “Tuz stresine dayanıklı doğal mikoriza sporlarının izolasyonu-tanımlanması, çoğaltılması ve bazı turunçgiller anaçlarına aşılanarak tuz stresine toleransı üzerine etkilerinin araştırılması” başlıklı proje ekseninde bir adet yüksek lisans ve bir adet de doktora bursu verecekleri öğrenci aradıklarını söyledi. Yüksek lisans öğrencileri için 5 bin, doktora öğrencisi içinse 7 bin 500 lira burs verilecek.