Büyük bir avantaj sağladık

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'da Akhisarspor'u 3-1 yenerek ligde kalma yolunda en yakın rakibiyle aradaki puan farkının 9'a çıkartılmasının sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Eyüp Arın, aldıkları galibiyetle ligin kalan maçları için büyük avantaj sağladıklarını söyledi.

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor’da Akhisarspor’u 3-1 yenerek ligde kalma yolunda en yakın rakibiyle aradaki puan farkının 9’a çıkartılmasının sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Eyüp Arın, aldıkları galibiyetle ligin kalan maçları için büyük avantaj sağladıklarını söyledi.
 
Akhisarspor’u 3-1 yenerek ligde kalma yolunda en yakın rakibinin 9 puan önüne geçen turuncu-beyazlılar Yeni Adana Stadyumu’nda da ilk galibiyetlerini almış oldular. Karşılaşma sonrası futbolcular, çifte sevinç yaşadılar.
Teknik Direktör Arın, karşılaşma sonrası maçla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:
 
"Akhisarspor ile aramızdaki puan farkını açmak ve ikili averajda öne geçmek için çalışmalarımızı yaptık. Akhisarspor'un kazanmaktan başka şansı yoktu. Maça erken golle başladık. Öne geçtikten sonra rakibe pozisyonlar verdik. Üçüncü bölgeye çıkışlarda son pasları doğru yapabilseydik biz de pozisyonlar bulacaktık. Çok 'git-gel'li bir maçtı, bulduğumuz penaltıyla ilk yarıyı 2-0 önde bitirdik. İkinci yarı yediğimiz gol biraz paniklememize neden oldu. Sonradan oyuna giren oyuncularımızın katkısıyla bulduğumuz 3. golle maçı kazandık. Bu yeni statta ilk defa maç kazandık. Sahada keyif veren her iki takım oyuncularını da kutluyorum. Kazandık, kalan maçlar için çok büyük bir avantaj sağladık. İnşallah son maçlarımızı da en iyi şekilde oynayıp, ligi bitirmeye özen göstereceğiz."
Bu arada, 19 Nisan Pazartesi günü İzmir deplasmanında Altay ile karşılaşacak olan futbolcular, bu maçın hazırlıklarına bugün yapacakları antrenmanla başlayacak.
 

Adanaspor Eyüp Arın