Büyükşehir'deki istikrar sürecek

Gazetemizi ziyaret eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı konuştu.

30 Mart yerel seçimlerinin MHP açısından yeniden atağa geçme günü olacağına işaret eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden kazanacaklarını ve Adana adına istikrarın da böylelikle süreceğini söyledi.
ADAYLARIMIZI KAMUOYU İLE PAYLAŞIYORUZ
Genel merkezin tüm belediye başkanlarının çalışma performanslarını çok iyi bildiğini ve adaylarını bu istikamette yeniden açıkladıklarını söyleyen ve gazetemizi ziyaret ederek siyasi gelişmeler hakkında bilgiler veren İl Başkanı Bünyamin Avcı, ‘İlçe belediye başkanlarını da genel merkezimiz kamuoyu ile paylaşarak halkın huzuruna getiriyor. İstişareler devam ediyor ve önümüzdeki süreçte diğer ilçe belediye başkan adaylarımızı açıklayacağız. Teşkilat olarak arazide çok çalışıp partimizi daha ileri noktalara taşımanın gayretindeyiz’ açıklamalarında bulundu.
GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
Tüm ilçe teşkilatlarıyla seçimler öncesinde hazırlıklarını yapacak şekilde çalışmaları sürdürdüklerini belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ittifak konusundaki son nihai kararı genel merkezlerin vereceğini söyledi. Avcı, kendilerine düşen görevin Adana teşkilatlarını yerel seçime hazırlamak olduğunu belirterek ‘Adana Büyükşehir, Feke ve Kozan Belediye Başkan adaylarını açıkladık. Haricindeki ilçeler de Kasım ayında muhtemelen açıklanmış olur diyerek ümit ediyoruz. Biz MHP’nin Adana’da var olan potansiyelini artırmak için gece-gündüz çalışıyoruz’ ifadelerini kullandı.