Büyükşehir Spor'da Kadir Özdemir farkı

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü yönetim kurulu ilk toplantısını Kadir Özdemir başkanlığında gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda kuruluş süreci, branş tescilleri, yeni sezon hazırlıkları, kurumsal kimlik çalışması olmak üzere gündem maddeleri değerlendirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü yönetim kurulu ilk toplantısını Kadir Özdemir başkanlığında gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda  kuruluş süreci, branş tescilleri, yeni sezon hazırlıkları, kurumsal kimlik çalışması olmak üzere gündem maddeleri değerlendirildi. 
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda her yaşta bireyin kendi yaşam alanı içerisinde spor yapmasını sağlamak, amatör ruhu tüm Adana’da geliştirmek, yeni yeteneklerin keşfedilmesi hedeflenerek spora el atıldı. Bu konuda deneyim sahibi olan Kadir Özdemir'in gayretleriyle oluşan spor hizmetlerinde özellikle amatör sporları doğru bir yönelmenin olacağı kaydediliyor. Amatör sporcuları profesyonel spor külüplerine kazandırmayı amaçlayan anlayış ile yola çıkan ekipte Kadir Özdemir, Ergül Halisçelik, İsmail Güneş, Ayşegül Yılgör, Sertan Hepsağ, Yuşa Davarcı ve Yusuf Konaklı yer alıyor. Konu hakkında bilgi veren Kadir Özdemir, "Özellikle amatör spor branşlarında  yarışmacı bir kulüp olmaktan öte amatör ve profesyonel spor kulüplerine sporcu yetiştirmek prensibiyle kurulan Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü her branşta Zeydan Karalar’ın Adana’ya kazandırdığı spor geleneğini, birlikteliğini yeni kazanım ve stratejilerle geliştirerek devam ettirme gayretinde olacaktır. Sportif Seyhan modelini Adana’nın her bölgesine ulaştırmak için çalışacağız. Adana’yı spor şehri yapmak için güçlü birlikteliğimiz ve Başkanımız Zeydan Karaların büyük destekleriyle elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.