Büyükşehirden Portakal Çiçeği Karnavalı fotoğraf yarışması

13-21 Nisan tarihleri arasında 12'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı yeni bir ilke daha imza atıyor.

13-21 Nisan tarihleri arasında 12’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı yeni bir ilke daha imza atıyor.

Adana’nın ve Portakal Çiçeği Karnavalı’nın uluslararası alanda tanıtımına çok değerli katkılar sağlayacak olan yarışma Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenleniyor.

Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların “Festivaller ve Karnavallar” temalı fotoğrafları ile katılacağı yarışmaya başvurular başladı.

KARALAR: “ADANA İSMİ VE PORTAKAL ÇİÇEĞİMİZİN KOKUSU TÜM DÜNYAYA SARACAK”

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Uluslararası Fotoğraf Yarışması hakkında bilgi veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yarışmanın Adana’nın adını beş kıtada duyuracağını belirterek şunları söyledi:

“Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’nın bu yıl 12’incisini yapıyoruz. Adanalılar resmî ve özel kurumlarıyla el ele vererek karnavalımız kurumsal bir yapıya kavuşturdu. Karnaval zamanı sadece Türkiye’den değil, dünyanın birçok ülkesinden yüzlerce, binlerce insan Adana’ya geliyor. Karnavalımızın Adana’nın tanıtımına ve kent ekonomisine katkısı çok büyük. Bu yıl Adana olarak bir ilki daha gerçekleştiriyor ve Portakal Çiçeği Karnavalı Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nı başlatıyoruz. Bu yarışma ile Adana ismi ve portakal çiçeğimizin kokusu tüm dünyaya yayılacak. Fotoğraf sanatçılarımızı bu çok özel yarışmaya katılmaya davet ediyorum.”