Camia için elimizden geleni yapacağız

Adanaspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, zor bir camiaya geldiğini, camianın zorluğunun da büyüklüğünden geldiğini belirterek, ''Biz bu büyük camia içerisinde futbolcularımızla elimizden geleni yapacağız' dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, zor bir camiaya geldiğini, camianın zorluğunun da büyüklüğünden geldiğini belirterek, ‘’Biz bu büyük camia içerisinde futbolcularımızla elimizden geleni yapacağız” dedi. 
Akyel, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Sportif Direktör Hakan Hacıbektaşoğlu ve yardımcı antrenör Recep Yazıcı ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Adanaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Akyel,” Büyük bir camia burası, Türkiye’nin bilinen camialarından bir tanesi. Teknik anlamda elimizden geleni bu camia için yapacağız” dedi.

Zor bir camiaya geldiğini söyleyen Fatih Akyel, şunları kaydetti:
” Camianın zorluğu büyüklüğünden geliyor. Biz bu camia içerisinde ben ekibim ve futbolcularım elimizden geleni yapacağız. Adanaspor taraftarlarını memnun etmek için çalışacağız. Yeni geldik 3 günlük bir zaman dilimi oldu. Biran önce kaynaşıp birlik olacağız. Kısa bir zaman var önümüzde, biran önce maçlarımıza çıkacağız en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Yeni arkadaşlarımız ve yabancı oyuncularımı var. Bizde hoca ekibi olarak yeniyiz, hep beraber birlik olup Adanaspor için elimizden geleni yapacağız.’’
Akyel, takımı iyi bulduğunu ve Eyüp Arın’ın hazırlıkj döneminde elinden geleni yaptığını ifade ederek, ‘’Takım çalışmış ama eksikleri var. Eyüp hoca elinden geleni yapmış. Kampta sakatlandıkları için eksiklikleri olan oyuncular var. Biz eksiklikleri olanların tamamlamaya çalışacağız. Ama genel itibariyle takım çalışmış. Yeni gelen arkadaşlarımız özellikle eksikliklerini ve Türk oyuncularla kaynaştırıp hazır hala gelmeleri için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Hep beraber atağa gidip hep beraber geriye dönen takım oluşturmak istediklerini ifade eden Akyel, ekip oyunu oynamak istediklerini kaydetti.