''Can Feda'' izdihamı

Can Feda' filminin M1 Adana AVM'de gerçekleşen Galası'nda başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'e hayranları büyük ilgi gösterdi. Hayranları oyuncularla fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Can Feda” filminin M1 Adana AVM’de gerçekleşen Galası’nda başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’e hayranları büyük ilgi gösterdi. Hayranları oyuncularla fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.
Türk askerinin olağanüstü şartlardaki gücünü ve yüreğini anlatan ‘’Can Feda’’ filminin Adana galası yapıldı. Filmin Galası için Adana’ya gelen başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Kerem Bürsin yoğun ilgiyle karşılaştı. Adanalılar M1 Adana AVM’ye adeta akın etti! Dinmeyen çığlıklar arasında seslerini bile duyurmakta zaman zaman zorluk çeken oyuncular Adanalılara teşekkür etti. Adana oyuncuları kucakladı, oyuncular da Adanalıları! Özçivit ve Bürsin sevenleriyle uzun uzun fotoğraf çektirdi.
Oyuncular, filmi coşkulu Adanalılarla birlikte izledi. Sevenlerin mutluluk çığlıkları ve alkışlarıyla başlayan film gözyaşlarıyla bitti. Tür askerinin yüreklere dokunan hikayesini Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’le birlikte izleyen Adanalılar filmin finalinde oyuncuları alkışa boğdu.
FİLMİN KONUSU
“Can Feda”da Burak Özçivit, sınır ötesi operasyonunda işgâl ekiplerine karşı canını ortaya koyan Özel bir Tim’in komutanı Yüzbaşı Alparslan’ı canlandırıyor. Kerem Bürsin’in canlandırdığı Jet Pilotu Yüzbaşı Onur’u düşman hattından kurtarmak için başlayan macera, beklemedikleri bir savaşa dönüşüyor!