Çay: Birlikte güçlüyüz

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediye olarak kıt imkanlar ile ilçenin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirterek 'Biz halkımız ile birlikte üretiyoruz. Çünkü biz birlikte güçlüyüz' dedi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediye olarak kıt imkanlar ile ilçenin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirterek ‘Biz halkımız ile birlikte üretiyoruz. Çünkü biz birlikte güçlüyüz’ dedi.
Bürücek 905 Sokakta yapımı devam eden parke çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Mustafa Çay, parkesi vatandaş tarafından karşılanan işçiliği de belediye tarafından yapılan yol çalışmaları ile Pozantı’nın talihsizliğini ortaya koydu ve kendilerinin bu zor koşullar altında nasıl hizmet verdiğini gazetemize anlattı.
POZANTI HALKİ KADİRŞİNASTIR
Başkan Çay, vatandaş ile belediyenin el ele verdiğini kaydederek ‘Herkes biliyor ki Pozantı yaz aylarında Adana’nın bütün sıkıntılarını topluyor. Yani Adanalı yaylaya geliyor, nüfus artıyor ancak artan nüfus kadar kaynağımız olmadığı için hizmet etmekte yetersiz kalıyoruz. Çaresizlik içinde aslında çare buluyoruz. Halkımızda kendilerinden Allah razı olsun. Bizim yetersizliğimizi görünce parke taşlarını kendileri alarak bize sadece işçilik konusunda görev düşüyor. Pozantı halkı kadirşinastır. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. İmkanları güçlü olan Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere herkesten yardım istiyoruz. Onları onure edeceğimizi her defasında açıklamalarımızda dile getiriyoruz. Lakin bize şaşı bakıyorlar’ dedi.
POZANTILILARI ASLINDA ÜZÜYORLAR!
Büyükşehir Belediyesi’nin meclis oturumlarında Pozantı’nın karşı karşıya kaldığı sorunları en ince ayrıntısına kadar dile getirdiğini belirten Mustafa Çay, Hüseyin Sözlü dönemi sonrasında Zeydan Karalar döneminin başlaması ile birlikte ilçeye yönelik hizmetlerde artış yerine azalışın olduğunu ve bunun da kendilerini rahatsız ettiğini her daim söylediğini belirtti. Bundan sonra da ilçesinin sorunlarını dile getirmeyi sürdüreceğini belirten Başkan Çay, ‘Halkımız ile aslında biz kaliteli hizmete imza atıyoruz. Yeterli mi? Asla değil. Bu nedenle ilçenin imkanlarının da sınırlı olması vesilesiyle elimizin ve kolumuzun bağlı olduğu dönemleri yaşıyoruz. Bunlar da bizleri üzüyor’ açıklamasında bulundu.