Çay'dan Kılıçkaya'ya sert yanıt

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, eski Akçatekir Belediye Başkanı ve ilçede halen esnaf kooperatifi başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Kılıçkaya'nın açıklamalarına sert yanıt verdi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, eski Akçatekir Belediye Başkanı ve ilçede halen esnaf kooperatifi başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Kılıçkaya’nın açıklamalarına sert yanıt verdi. Başkan Çay, Kılıçkaya’nın ilçede belediye tarafından hizmete sunulan sosyal tesislerden rahatsızlık duymamasını belirtip ‘Ne zamandan beridir istihdam üretmek, üretim yapmak suç oldu?’ dedi.
KILIÇKAYA DÖN BİR AYNAYA BAK
Başkan Mustafa Çay, Kılıçkaya’ya hitaben yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi. “Mehmet Kılıçkaya sen önce dön aynaya kendine bak. Hizmet yapanı eleştireceğine belediye başkanlığı döneminde yönettiğin yerlerdeki enkazların nasıl kaldırıldığına bir bak. Sana yapılarak teslim edilen Akçatekir Yaşam Parkı’nın ne hale getirdiğini ve onun bugün nasıl olduğunu bir gör. Biz kimseyle rekabet etmiyoruz. Kalite ve vizyon ortaya koyarak, hizmet rekabeti getirerek halkın güzelliklerine ve yararına olan hizmetler yapıyoruz”