Çay söyledi Fekeliler türküye doydu

Adana'nın kuzey ilçelerinden Feke'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'inci yılı etkinlikleri programında sahne alan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, söylediği türkülerle duygu dolu anlar yaşattı.

Adana'nın kuzey ilçelerinden Feke'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'inci yılı etkinlikleri programında sahne alan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, söylediği türkülerle duygu dolu anlar yaşattı.

Adana'nın Feke İlçesinin düşman işgalinden kurtuluşun 102. yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtına sunulan çelengin ardından gün içerisinde bir çok etkinlik yapıldı. Ünlü türkücü Latif Doğan'ın konser verdiği Feke'nin düşman işgali etkinliklerinde Başkan Mustafa Çay da sahne alarak vatandaşlardan övgü dolu sözler aldı.

Başkan Mustafa Çay türkülerine başlamadan önce kısa bir konuşma yaptı. Başkan Çay yaptığı konuşmada, “Adana ilçelerinde MHP’den 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan iki isim var. Bunlardan biri benim, biri Ahmet Sel. Onun bu mutlu gününde daha fazla masraf etmesin diye bende sahne alarak ona masrafsız bir şekilde Feke’nin kurtuluşunu kutlatmak istedim. Biliyorsunuz ki tasarruf tedbirleri var. Tasarruf tedbirlerine katkı koyduk. Benim için Ahmet Sel özel bir dosttur. Özel bir kardeşimdir. Bugüne kadar hiçbir yerde sahne almadım. Pozantıda kendimce müzikle ilgileniyorum, söylüyorum, keyf alıyorum, deşarj oluyorum. Siyasetin yorgunluklarından uzaklaşıyorum. Ama bugün burada kahramanlar diyarı Fekeli’ler ile varsaklarla birlikte olmak, Ahmet Sel’i onurlandırmak için bu sahnedeyim. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum,” dedi.

Özel bir orkestra ekibi ile sahneye çıkan Başkan Mustafa Çay, birbirinden değerli türküleri seslendirerek Fekeli vatandaşlara coşku dolu anlar yaşattı. Toplam 15 eser seslendiren Başkan Çay, profesyonel br sanatçı gibi performans sergileyince Fekeli vatandaşlar hem şaşırdı hem de Başkan Çay'ın söylediği türkülere alkış tuttu. Başkan Çay'ın söylediği hareketli türküye dayanamayan Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ise, vatandaşlarla karşılıklı oyun oynadı halay çekti.