Çay: Yeter artık

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre Koruma Daire Başkanlığı'ndan duyduğu rahatsızlığı dile getirip 'Pozantı Merkez ve Akçatekir'de bulunan çöp transfer istasyonundan çöpleri nakletme görevinizi aksatıyorsunuz' dedi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Koruma Daire Başkanlığı’ndan duyduğu rahatsızlığı dile getirip “Pozantı Merkez ve Akçatekir’de bulunan çöp transfer istasyonundan çöpleri nakletme görevinizi aksatıyorsunuz” dedi.
Başkan Çay, konuyla ilgili isyan bayrağını çekti ve şu konuları dile getirdi.
“Yıllardır sorunsuz olarak ilçemizden transferleri gerçekleştiren çöplerin Tırları zamanında ya da hiç göndermeyerek, Pozantı Belediyesi tarafından yoğunlaşan nüfusun çöplerini toplama görevini günlük gerçekleştirerek sorumluluğunu yerine getirmesine rağmen, sorumsuzluğunuzun sebep olduğu bu görüntülere karşı bir izahınız olacak mı?
Adana Valiliğine daha öncede yazılı olarak bildirdiğimiz bu aksamaları defa kez Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’a telefon ve şifai olarak bildirmeme, Sayın Zeydan Karalar Başkanın Pozantı ve Karaisalı İle ilgili bizzat talimatına şahit olmama rağmen, Tırları zamanında göndermeyişiniz sonucu dolu gelen araçlarımızın çöp toplanmasının aksamaması için yeni seferlere çıkması neticesinde oluşan bu tabloya karşı vebaliniz var. Bu Pandemi döneminde çalışma sisteminiz ve ihmalinizden oluşabilecek olumsuzlukları kamuoyunun bilgisine sunuyorum. Artık Yeter!”