Çelik: Alacağımız tedbirleri belirledik

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kentteki sağanak nedeniyle yaşanan taşkınlara değinip 'alacağımız tedbirleri belirledik' dedi. Çelik, "Bugün itibarıyla bu felaketten mağdur olan vatandaşlarımızın hesaplarına hükümetlerimiz tarafından gönderilen paralar yatırılmıştır." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kentteki sağanak nedeniyle yaşanan taşkınlara değinip ‘alacağımız tedbirleri belirledik’ dedi. Çelik, "Bugün itibarıyla bu felaketten mağdur olan vatandaşlarımızın hesaplarına hükümetlerimiz tarafından gönderilen paralar yatırılmıştır." dedi.
"Halen yapılması gereken işler var." diyen Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün itibarıyla da çok sayıda yatak, kanepe, gıda, barınma malzemesi dağıtıldı. Bugün Adana'da tekrar bir dağıtım gerçekleştiriliyor. Bundan sonrasında böyle bir felaketin tekrar etmemesi için alacağımız tedbirleri de dün koordinasyon toplantısı yaparak belirledik. Sayın Cumhurbaşkanımız, buradaki tüm konu maddelerini yakından takip ediyorlar. Talimatları oldu, ilgili bakanlıklara da açık talimatlar verdiler. İnşallah bu yaraları saracağız. Devletimiz, hükümetimiz güçlüdür."