Çelik'in ve Ak Parti'nin Adana sevdası

Seyhan Nehri üzerindeki köprünün tamamlanması için Ulaştırma Bakanlığı'na devredilmesi konusunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ileten ve bu süreçte büyük emeği olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'ya olan aşkını, sevdasını bir kez daha gösterdi.

Seyhan Nehri üzerindeki köprünün tamamlanması için Ulaştırma Bakanlığı’na devredilmesi konusunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ileten ve bu süreçte büyük emeği olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana’ya olan aşkını, sevdasını bir kez daha gösterdi.
ADANALILARI HEYECAN SARDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun yıllardır Adana gündemini meşgul eden, Seyhan Nehri üzerinde yapımına başlanan ve Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yarım bırakılıp tamamlanamayan köprü ile ilgili müjdeyi verdi. Köprü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 530 milyonluk yatırımla tamamlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın köprünün tamamlanması için verdiği müjde, Adanalılar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Hükümetin Adana’nın sorunları ile yakından ilgilenmesi Adanalıları ziyadesi ile memnun etti. Herkes heyecanla köprünün tamamlanacağı günü bekliyor.