Çelikcan, ''24 Haziran'da bütün oyunlar boşa çıkacak''

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan seçim kararının alındığı ilk günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yüreğir'in yanı sıra diğer ilçeleri de gezen Başkan Çelikcan, gezilerini ağırlıklı olarak ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve iftar programları olarak sürdürüyor. Yüreğir'de her gün ayrı bir mahallede binlerce vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Çelikcan 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliliği Genel seçimlerinin önemini vatandaşlara tek tek anlatıyor.
 
Özellikle yeni yetişen neslin 2002'den önceki dönemi bilmediğini belirten Başkan Çelikcan ''2002'den önce ekonomik ve siyasi krizler sebebiyle vatandaşlarımız her gün yoksullaşıyordu. 2002'de AK Parti İktidarı ile insanlarımız yarınlara güvenle huzurla bakmaya başladılar. Uzun vadede planlar, hesaplar yapılmaya başlandı. Ülkemiz dünyada ve çevresinde daha iyi bir saygınlık kazandı. Bunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partili kadrolara borçluyuz. Bunu hiç bir zaman unutmamız gerekmektedir.'' diyerek Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile istikrara kavuştuğunu söyledi.
 
Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile güvenin ve istikrarın sembolü olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''2002'den bu yana Türkiye AK Parti İktidarı ile çok önemli kazanımlar elde etti. Türkiye, ekonomisiyle, güvenliğiyle, kalkınma hamlesiyle istikrarın ve güvenin sembolü olmuştur. Halkımızın desteği sürdükçe de istikrar ve güven devam edecektir..'' dedi.
 
Ülkemizin her alanda güçlenmesi, büyümesi, birliğimizin bütünlüğümüzün devamı ve kalkınma hamlelerinin devam etmesi için deneyimli kadrolara ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''2002 yılından bu yana girdiği bütün seçimleri kazanan AK Parti'de bilgi birikimi ve tecrübe vardır. Bu bilgi ve birikim vatandaşlarımıza hizmet olarak dönmeye devam etmektedir.
 
24 Haziran seçimlerinde istikrarın sürmesi için hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerini, hem de 301 milletvekilini rahat bir şekilde çıkaracağımızı düşünüyorum.'' şeklinde konuştu.
 
 
 

Yüreğir iftar Mahmut Çelikcan