Çerçioğlu: Yüreğir'e kadın eli değecek

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkan Adayı olan Ecz. Serpil Bektaş Çerçioğlu, Yüreğir'e kadın eli değeceğini ve emeklilere nasıl hizmet edileceğinin de bu şekilde ispatlayarak sorun çözen bir yönetim anlayışını ortaya koyacaklarını söyledi.

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkan Adayı olan Ecz. Serpil Bektaş Çerçioğlu, Yüreğir’e kadın eli değeceğini ve emeklilere nasıl hizmet edileceğinin de bu şekilde ispatlayarak sorun çözen bir yönetim anlayışını ortaya koyacaklarını söyledi.
LAF ÜRETEN DEĞİL HİZMET ÜRETEN YÖNETİM OLACAĞIZ
Türkiye’ye örnek olmak üzere yola çıktığını belirten Başkan Adayı Çerçioğlu, bugüne kadar iyi yönetilmeyen Yüreğir Emekliler Derneği’nin üyelerine ulaştığında kendisine projelerini soran aydın bir emekli seçmenin olmasından da mutluluk duyduğunu belirtti. Çerçioğlu, Yüreğir’in sadece emeklilerinin değil ailelerinin de mutluluğu adına planlı, projeli hareket ederek birlikte çalışmanın meyvelerini de alarak hareket edeceğini kaydetti. Güzel hizmetlere imza atmak adına yola çıktığını belirten Başkan Adayı Çerçioğlu, laf üreten bir yapısının olmadığını ve hizmet üreten insanlarla çalışarak başarılı olmak istediğinin de altını çizdi.