Çetin: 2 bayramı birden kutlayacağız

5 Ocak'ta Adana'nın kurtuluş bayramı ile birlikte 25 yıllık imar sorununun çözümü de kutlanacak. Şambayadı, Kabasakal ve Esentepe bölgelerinin tapu dağıtım töreni CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile Çukurova Belediyesi'nde gerçekleştirilecek. Başkan Soner Çetin, '25 yıllık sorunu çözdük, Adana'nın önünü açtık' dedi.

5 Ocak’ta Adana’nın kurtuluş bayramı ile birlikte 25 yıllık imar sorununun çözümü de kutlanacak. Şambayadı, Kabasakal ve Esentepe bölgelerinin tapu dağıtım töreni CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile Çukurova Belediyesi’nde gerçekleştirilecek. Başkan Soner Çetin, “25 yıllık sorunu çözdük, Adana’nın önünü açtık” dedi.
16 KİŞİYE TAPU VERİLECEK
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 5 Ocak’ta hem Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıldönümünün, hem de 25 yıllık imar sorununun çözümünün kutlanacağını belirterek, “5 Ocak’ta iki bayramı birden kutlayacağız” ifadesini kullandı. Başkan Soner Çetin, çeyrek asırlık sorunu çözerek, Adana’nın önünü açtıklarını belirterek, “Bu bayram gününe Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Belediyemiz bahçesinde tapu dağıtım töreni yapacağız. 16 bin hak sahibi tapularına kavuşacak ve büyük bir mağduriyet bitecek” şeklinde konuştu.