Çetin: Jakaranda festivalini unutmadık

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, daha önce kamuoyuna yapmayı taahhütte bulundukları Jakaranda Festivali'ni pandemi nedeniyle ertelediklerini belirterek '30 dönümlük bir alanda jakaranda ormanlığı ihdas ediyoruz. Bu festivali mutlaka gerçekleştireceğiz' dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, daha önce kamuoyuna yapmayı taahhütte bulundukları Jakaranda Festivali’ni pandemi nedeniyle ertelediklerini belirterek “30 dönümlük bir alanda jakaranda ormanlığı ihdas ediyoruz. Bu festivali mutlaka gerçekleştireceğiz” dedi.
ÇUKUROVA’NIN SESİNİ DÜNYAYA DUYURACAĞIZ
Başkan Çetin, kültür ve sanat ağırlıklı festivalin bir anlamda karnaval hüviyetinde olacağını ve belediye olarak bütün hazırlıkları yaparak hayata geçirmek istediklerini söyledi. Adana’nın Portakal Çiçeği Karnavalı ile Yemek Festivalinden sonra Jakaranda Festivali ile tüm Dünyaya sesini duyuracağını belirten Soner Çetin, “Çukurova Belediyesi’nin temel felsefesi halkıyla bütünleşen, onlardan gelen talepleri değerlendirerek hizmet üreten belediyeciliktir” sözleriyle de yönetim anlayışlarını ortaya koydu.