Ceyhan Belediyesi başarıya doymuyor

Ceyhan'ın gençleri Ceyhan Belediyesi'nin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu hazırlık kursları (BESYO) ile 40 öğrenci sınavı kazandı.

Ceyhan’ın gençleri Ceyhan Belediyesi’nin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu hazırlık kursları (BESYO) ile 40 öğrenci sınavı kazandı.
Ceyhan Belediyesinin ücretsiz olarak verdiği öğrencilere kurs imkanı tanıdığı, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu hazırlık kurslarına (BESYO) katılan 140 öğrenci arasından 40 öğrenci sınavı kazanarak BESYO bölümüne yerleşti. Öğrenciler oldukça memnun kalırken, ücretsiz verilen hazırlık kurslarıyla fırsat eşitliğinin sağlanması aileleri de memnun etti.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nu kazanan gençlerin sevincine ortak olan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem;“ Gençlerimiz 23 Ekim 2019'dan  bu yana uzman kadromuzla yoğun bir sınava hazırlık dönemine başlamışlardı. BESYO hazırlık kursları daha önce ilçemizde özel kurumlar tarafından veriliyordu. Biz özellikle dezavantajlı öğrencilerimizin bu kurslardan yararlanamadığını görerek BESYO hazırlık kurslarını ücretsiz hale getirerek 40 öğrencimizin bugün geleceğin spor öğretmenleri, antrenörleri, yöneticileri ve spor eğitim uzmanı yapmanın gururunu yaşıyoruz. Biz size inandığımız sürece  lütfen siz de kendi gücünüze inanın.  Çünkü Hep birlikte Ceyhan’ı her alanda daha güzel günlere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.