CEYHAN'DA SATILIK İCRADAN DAİRE

CEYHAN İCRA DAİRESİ 2+1 DAİREYİ SATILIĞA ÇIKARDI.

Basın İlan Kurumu'nun resmi internet sitesindeki ihale ilanına göre, Adana, Ceyhan, Hürriyet Mahallesi, 1311 Ada, 1 Parsel, 8 Nolu Bağımsız Bölüm Mesken vasıflı taşınmaz olup, tamamı borçlu adına kayıtlıdır. Bilirkişi raporuna göre; zemin katta işyerinden oluşan ve zemin kattan sonra 4 normal katlı her katta 2 daireli yakın zamanda inşaası tamamlanmış takriben 4-5 yaşlarında asansörlü, bakımlı durumda apartmanda 4.kat 8 bağımsız bölüm nolu dairedir. Taşınmaz Egemen Darendelioğlu Bulvar üzerinde bulunmakta olup, yakın çevresinde genellikle 1-5 katlı yapılaşmalar mevcuttur. Keşif günü dairenin 2 oda+ 1 salon+ mutfak+ banyo+Wc ve balkon kısımlardan müteşekkil durumda, zemin kısımlarda yerler seramik+parke kaplamalı, giriş ve iç kapılar ahşap Amerikan panel kapı, pencereler PVC dir. Doğalgaz hattı kapıya kadar gelmiş, petekler takılmış ancak bağlantı ve kombi yapılmamıştır. K-G-D cepheli dairenin brüt alanı yaklaşık 90,00 m2 olarak hesaplanmıştır.
İHALE GÜN, SAATİ VE YERİ: 02/02/2022 günü 14:30 - 14:35 arasında Belediye Başkanlığı Mezat Salonu - Konakoğlu Mah. Dr.Mahir Alp Boydak Bulvarı No:58 CEYHAN / ADANA adresinde ihale yapılacaktır.
İHALE İLE İLGİLİ AYRINTILAR İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN: https://www.ilan.gov.tr/ilan/898243/emlak/konut/adana-ceyhanda-2-1-daire-icradan-satiliktir

Ceyhan icra dairesi