Ceyhanspor'da BAL sevinci

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele eden Ceyhanspor'un önceki yapılan maçta Seyhan Belediyespor'u 2-1 yenerek yeniden BAL liginde mücadele etmeye hak kazanması camiada büyük sevinç yaşattı.

Bölgesel  Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Ceyhanspor’un önceki yapılan maçta Seyhan Belediyespor’u 2-1 yenerek yeniden BAL liginde mücadele etmeye hak kazanması camiada büyük sevinç yaşattı.
HABER VE FOTOĞRAFLAR: ŞEHMUS BAYSAL
Ç. BARIŞ - Bölgesel  Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Ceyhanspor’un önceki yapılan maçta Seyhan Belediyespor’u 2-1 yenerek yeniden BAL liginde mücadele etmeye hak kazanması camiada büyük sevinç yaşattı.
5 Ocak Fatih Terim Stadı önceki gün tarihi günlerinden birini yaşadı. BAL 5. Grup’ta mücadele eden Ceyhanspor yeniden bu ligde mücadele edebilmek için Adana Süper Amatör Küme ikincisi Seyhan Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Ceyhan’dan gelen taraftarların büyük ilgi gösterdiği maçta Ceyhanspor rakibine oranla daha üstün bir oyun sergiledi.
Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada Ceyhanspor Çağdaş ve Emre’nin ayağından kazandığı gollerle rakibini 2-1 yenmeyi başardı. Seyhan Belediyespor’un golünü ise Abdullah Kılcı attı.
Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Ceyhansporlu futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Ceyhansporlu futbolcular, ‘’BAL’a devam edeceğimiz için mutluyuz’’ dediler.
İKİNCİ KEZ BAL’IN KAPISINDAN DÖNDÜLER
Bu arada,  Seyhan Belediyespor’lu futbolcular da  ise karşılaşma sonrası büyük üzüntü vardı. Geçen yıl da BAL’ın kapısından dönen Seyhan Belediyespor’lu futbolcular bu yılda amaçlarına ulaşamamayınca büyük üzüntü yaşadılar. Futbolcuları yöneticiler ve idareciler teselli etti.