Ceza alanlar görevde!

Memur-Sen Adana İl Temsilcisi Mehmet Sezer dün bir basın toplantısı düzenleyerek Adana'da açılan soruşturmalar hakkında bilgi verip ceza alanların görevde tutulmasını da anlamadığını belirtti. Sezer, bilerek ve isteyerek suç işleyenlerin, organize suç eylemini oluşturanların cezasız kalmasının da kendilerini üzdüğünü söyledi.

Memur-Sen Adana İl Temsilcisi Mehmet Sezer dün bir basın toplantısı düzenleyerek Adana’da açılan soruşturmalar hakkında bilgi verip ceza alanların görevde tutulmasını da anlamadığını belirtti. Sezer, bilerek ve isteyerek suç işleyenlerin, organize suç eylemini oluşturanların cezasız kalmasının da kendilerini üzdüğünü söyledi.
Sezer, Barış Pınarı Harekâtı’na tam destek verdiklerini ve ordunun, siyasi iradenin tamamen yanında olduklarını söyledi. Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ihbar mektubu aldıklarını, İlçe Milli Eğitim Müdürü de başta olmak üzere kimsenin ceza almadığını, yeni bilgiler gelmesine karşı açılan soruşturmaların görevde olan kişilere yönelik bir ceza getirmediğini söyledi.
Müfettiş raporlarının da ayrıntılarına giren Mehmet Sezer, MTSK sınavlarında haksızlık yapıldığını, ehliyet yükseltme sınavlarında yaşananların raporlara yansıdığını, bilerek ve isteyerek hukuksuzluk yaşanmasına karşın bugün bakanlığın gerekli işlemleri yapmadığını da kaydedip ‘biz hukuksuzluğa inza atanlara karşı her zaman haklı mücadele içinde oluruz’ dedi ve basınla bu bilgileri paylaştı.