CHP Çukurova İlçe'den örnek projeler

CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan ve ekibi öğrencileri ve aileleri yalnız bırakmadı.

CHP Çukurova İlçe Örgütü, toplumsal sorunlara duyarlılığıyla dikkati çekiyor. Sosyal sorumluluk bilinciyle ihtiyaçlara yanıt vermeye çalıştıklarını kaydeden CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, hazırlıklarını önceden tamamladıkları ve 7. Danışma Kurulu toplantısında taahhüt ettikleri ‘Başarılı öğrencilere karne hediyesi’ ve ‘Ramazan Erzak Desteği’ projelerini hayata geçirdiklerini belirtti.

Sosyal sorumluluğun gereği olarak hayata geçirdikleri projelerin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Erdoğan ve ekibi Salbaş’ta eğitim-öğretimlerini başarıyla tamamlayan onlarca çocuğa ayakkabı ve kıyafet takdim etti, yüzlerce aileye gıda yardımında bulundu.

Erdoğan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Ülkemizi ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızla sohbet ederek, onları ve eğitimlerini ne kadar önemsediğimizi anlatma fırsatı bulduk. Bu proje sebebiyle ziyaret ettiğimiz ailelerin, mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ettik ve hem bu ailelere hem de Çukurova İlçemize bağlı köylerdeki diğer yurttaşlarımıza, yetişebildiğimiz oranda  erzak kolisi desteklerimizi ulaştırdık. Bir çift yeni ayakkabının her çocuğun yüzünde  yarattığı tebessümü, kendi çocuklarımızdan da biliriz. Ancak bu proje ile çocuklarımızın sadece yüzlerini gülümsetmek ile kalmadık, onların yüreklerini ısıtmayı başardık. Emeklerinin karşılığını vermek, onları başarıya teşvik etmek ve onları önemsediğimizi hissettirmekti amacımız, bunu başardık.

Umuyoruz ki bu çabalarımız, çocuklarımızın eğitim hayatlarında başarıya odaklanmalarına, Atatürk ilkelerine bağlı ve Cumhuriyet'e sahip çıkan bir anlayış ile topluma faydalı birer yurttaş olarak yetişmelerine katkı sağlayacaktır.”
Erdoğan, okulların kapanması nedeniyle tüm öğrencilere sağlıklı ve mutlu bir yaz tatili dilerken, güzel ülkenin geleceğinin emanet edileceği bireylerin topluma ve ülkesine faydalı birer yurttaş olarak kendilerini yetiştireceğine inandığını sözlerine ekledi.
 
 

CHP Çukurova proje Salbaş