CHP'de çok seslilik arayışı

CHP Adana İl Başkanlığı yarışı öncesinde ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından parti tabanında derin bir hareketlilik başladı. Yıllarını CHP saflarında geçiren ve partinin emektarları olarak bilinen Selman Serttepe, Av. Mengücek Gazi Çıtırık, Av. Hüseyin Kılıç ve İbrahim Gültekin gibi isimler, yerel iktidarı elinde bulunduran CHP'nin daha üst noktaları gelebilmesi adına gayret içine girdiler.

CHP Adana İl Başkanlığı yarışı öncesinde ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından parti tabanında derin bir hareketlilik başladı. Yıllarını CHP saflarında geçiren ve partinin emektarları olarak bilinen Selman Serttepe, Av. Mengücek Gazi Çıtırık, Av. Hüseyin Kılıç ve İbrahim Gültekin gibi isimler, yerel iktidarı elinde bulunduran CHP’nin daha üst noktaları gelebilmesi adına gayret içine girdiler.
BAŞARIYI YAKALAMANIN FORMÜLÜ
Amaçlarının çok seslilik, geniş halk katmanlarına ulaşan bir CHP, parti yönetim kademesi ile yerel yönetimleri birleştirecek, kaynaştıracak yolun izlenmesi gibi tamamen CHP’nin hedeflerini ve başarılarını yükseltmeye yönelik çalışma olduklarını ısrarla belirten siyasetin duayenleri, il başkanlığı seçimleri öncesinde tabanla bütünleşiyor. Kongrelerde partilileri ve delegeleri bu başarıyı yakalama adına bilgilendirmek için gayret sarf edeceklerini kaydeden Serttepe, Çıtırık, Kılıç ve Gültekin, ‘Zoru başarmak için biz dün nasıl kendimizi CHP’nin emrinde tutmuş isek bugünde, yarında CHP’nin emrindeyiz. Çok sesliliği yükselterek başarının bu kentte güzel gelişmeleri beraberinde getireceğine de inanıyoruz’ dediler. Gazetemizi ziyaret eden siyasetin duayenleri Barış Gazetesi’nin yayınlarının da Adana adına bir kazanım olduğunun altını çizdiler.