CHP'den Kaftancıoğlu eylemi

CHP Adana İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen yargı kararını eleştirip protesto ettiler. İl Başkanı Mehmet Çelebi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Murat Karayalçın'ın da katıldığı protesto eyleminde 'İl başkanımızın yanındayız' sloganları atıldı.

CHP Adana İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen yargı kararını eleştirip protesto ettiler. İl Başkanı Mehmet Çelebi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Murat Karayalçın’ın da katıldığı protesto eyleminde ‘İl başkanımızın yanındayız’ sloganları atıldı.
UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN
İl Başkanı Çelebi, yaptığı basın açıklamasında özetle şunları söyledi. “Halkımız asla umutsuzluğa kapılmasın! Bu adaletsizliklere, yasaklara, baskılara ve korku düzenine hep birlikte son vereceğiz. Fikirlerin özgürce ifade edilebildiği, eleştirilerin hoşgörüyle karşılandığı, demokratik hakların rahatça kullanıldığı bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız. Bırakın onlar yasaklardan, baskıdan, siyasallaşmış yargıdan medet umsunlar; bizler umudu, sevgiyi ve barışı örgütleyeceğiz! Yapılacak olan ilk seçimde bu adaletsiz düzene son vereceğiz!”