CHP hazırlıklara hızlı başladı

Erken seçim tarihinin belirlenmesinin hemen ardından çalışmalara hızla başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanlığının ışıkları geç saatlere kadar yanıyor. Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Mahalle Meclisleri derken çalışma grupları da oluşumlarını tamamlamak üzere.

Hemen her gün, yoğun katılımlarla yapılan toplantılar sonucunda belirlenen görevlerle ilgili sorumluların tespit edildiği çalışmalar hızla devam ederken, çalışmaların geç saatlere kadar sürdüğü gözleniyor. Adeta sıkıyönetim ilan edilen ilçede yöneticiler ve partililer halinden memnun. Bu seçim telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabilir, o nedenle çok çalışmalıyız diyen partililer sonuçtan emin. “Kazanan biz olacağız” diyorlar
Örgütüme güveniyorum.
Çalışmalardan son derece memnun olan Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkan Zihneti Emre “ Örgütüme güveniyorum. Kadın Kollarım, Gençlik Kollarım, ana kademe tam bir uyum içerisinde, büyük titizlikle çalışıyoruz, kazanan biz olacağız, başka alternatif yok!” dedi.
Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları emin.
Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova Kadın Kolları Başkanı Sonay Gültekin Özel ise “ Bu seçim telafisi olmayan bir seçim, 98 yıllık kazanımlarımızı kaybetmeye niyetimiz yok, çok çalışacak yeniden özlenen Türkiye’ye kavuşacağız” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Tarkan ise kendinden çok emin konuşarak şunları söyledi.” Atatürk’ün bize emaneti laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti bizimle yaşayacak hiç kimse farklı bir düşünceyi aklından dahi geçirmesin. Türk halkı aslında referandumda kararını verdi; yeni bir YSK faciası yaşanmayacak. Halk iradesine sonuna kadar sahip çıkacak “ dedi.