CHP'li Demirci: Param kadın gücü, dayım yurttaş

Seyhan Belediyesi Zabıta Memuru iken görevinden istifa ederek belediye meclis üyeliği görevine talip olan Aynur Demirci, kendisine paran var mı? Ankara'da dayın mı var ki aday oluyorsun? Sorusuna yanıt verip 'Param kadın gücü, dayım ise yurttaşlardır' dedi.

Seyhan Belediyesi Zabıta Memuru iken görevinden istifa ederek belediye meclis üyeliği görevine talip olan Aynur Demirci, kendisine paran var mı? Ankara’da dayın mı var ki aday oluyorsun? Sorusuna yanıt verip ‘Param kadın gücü, dayım ise yurttaşlardır’ dedi.
Adaylık açıklamasını kalabalık kadın topluluğu ile birlikte parti binasında yapan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Aynur Demirci, 25 yıl Yüreğir Belediyesi’nde 5 yıl ise Seyhan Belediyesi’nde görev yaparak belediye meclis üyesi adayı olduğunu ve önceki dönem de Yüreğir Belediyesi’nden 26.sırada meclis üyesi adayı olduğunu belirtti. Demirci, ‘bana paran var mı? Ankara’da dayın var mı? Diyerek sorup niçin aday olduğumu merak ediyorlar. Param var, param kadınların gücüdür. Bakın burada toplanan kadınlar gösteriyor gücü. Dayım ise arkamda duran halktır. Ben onlardan cesaret alıyorum’ dedi.
Demirci adaylık başvurusunu yaparak kendisine destek veren kadınlar ile birlikte Seyhan’da adeta  gövde gösterisi yaptı.