CHP'lileri buluşturan düğün

Gazeteci Yusuf Karavelioğlu kızı Gözde Nermin'i evlendirdi.

Kozan’da haftalık olarak yayın yapan Kozan Barış Gazetesi’nin sahibi olan Yusuf Özgür Karavelioğlu, Çukurova Belediyesi’nde görev yapan kızı Gözde Nermin’i evlendirdi. Kemal Ruben-Gözde Nermin’in bu mutlu gününe tanıklık edenler, genç çiftlerin bir ömür boyu hayatı birlikte yaşamaya söz vermelerine tanıklık ettiler.
Rüya Park Tesisleri’nde gerçekleştirilen düğün törenine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Eski Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, CHP’den yeni milletvekili seçilen Orhan Sümer, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Çukurova İlçe Başkanı Zihniti Emre, Seyhan eski İlçe Başkanı Reşit Karakuş, İşadamı Âdem Yıldırım ile CHP’nin il, ilçe ve kadın kolları ile gençlik kolları yöneticileri katıldı.
CHP Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in nikahlarını kıydığı düğün töreninde Fazilet-Yusuf Özgür Karavelioğlu ile Meryem-Ahmet Mithat Saraçoğlu çiftleri de tüm davetlileri ağırlayarak aralarında olmalarından dolayı mutlu olduklarını hissettirdiler. Çukurova Belediyesi’nde görev yapan genç çiftlerin mutlu gününde mesai arkadaşları ve davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler.