CHP'NİN 3 SİLAHŞÖRÜ

Türkiye ve Adana gündemini yakından takip ederek toplumsal olaylar karşısında tepkilerini dile getiren, Adana'nın sorunlarını verdikleri soru önergeleriyle gündeme taşıyan CHP'nin Adana Milletvekilleri olan Orhan Sümer, Ayhan Barut ve Burhanettin Bulut toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılanıyor.

Türkiye ve Adana gündemini yakından takip ederek toplumsal olaylar karşısında tepkilerini dile getiren, Adana’nın sorunlarını verdikleri soru önergeleriyle gündeme taşıyan CHP’nin Adana Milletvekilleri olan Orhan Sümer, Ayhan Barut ve Burhanettin Bulut toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılanıyor.
 
ADANA’YI KUCAKLIYORLAR
Kentin tarım arazilerinde yaşanan olumsuzlukları, öğrenci velilerin sorunlarını, yerel yönetimlerin açmazlar karşısında yaşadığı sıkıntıları, ekonominin ağır koşulları altında ezilen her kesimden insanların sorunlarını dile getirip yaygın ve yerel basında gündem yaratan Sümer, Barut ve Bulut’a Adanalılar ‘CHP’nin 3 silahşörü’ ismini taktılar. Partinin yüz akı olarak nitelendirilip beşeri ilişkilerde parti tabanı ile halkın da yanında, haklının yanında yer alarak görevlerini yapan Orhan Sümer, Ayhan Barut ve Burhanettin Bulut’un son dönemlerdeki performansları da takdire şayan olarak nitelendiriliyor. Yerel yönetimlerle olan dayanışmaları ise ‘Parti ayrımı gözetmeksizin Adana’yı kucakladılar’ şeklinde yorumlanıyor.