CHP Seyhan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı 'İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi Işığında Seçim Çalışması ve Yöntemler' gündemiyle geniş katılımlı olarak gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı 'İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi Işığında Seçim Çalışması ve Yöntemler' gündemiyle geniş katılımlı olarak gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, 19 yıldır Türkiye'yi yönetenlerin ülkeyi adeta cehenneme çevirdiğini belirterek, "Ekonomide buhran, yoksulluk, dış ticarette kavga, hukukta güvensizlik ve korku imparatorluğu yaşamı çekilmez bir hale getirdi." dedi.
"KURTULUŞ VE KURULUŞ MÜCADELEMİZ SİYASİ BİR MÜCADELEDİR"
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından açılış konuşmasını yapan Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, esnafından işçisine, çiftçisinden emeklisine, sanayicisinden ithalatçısına ve ihracatçısına kadar herkesin ekonomik dertlerle boğuştuğunu belirtti.
Gençlerin işsizlikle ve emeklilerin perişan olduğuna dikkati çeken Dardağan, "Destek vererek ve mücadelemizi artırarak, yurttaşlarımızı bu bataklıktan kurtaracağız. AKP iktidarının yarattığı bu siyasi, ekonomik ve sosyal yıkım karşısında halkımıza özgürlük, hak hukuk, adalet ve demokrasi isteyen bir partinin mensubu olarak tarihsel sorumluluğumuz bugün her zamankinden daha fazla. Kurtuluş ve kuruluş mücadelemiz, siyasi bir mücadeledir. O nedenle Türkiye Cumhuriyeti'nin en temel noktalarında Cumhuriyet Halk Partisi'nin imzası vardır. Egemenliği saraydan alarak halka veren kadrolar; "özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir" diyerek aydınlanma ve devrim meşalesini yakan büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğündeki Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarıdır."diye konuştu.


"YOĞUN KATILIM OLDU"

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen danışma kurulu toplantısında Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri, partililer ve davetliler katıldı.