ÇİFTETELLİ ÇALIYOR REKORA KOŞUYOR

Adanalı genç sanatçı Alihan Tanoğlu'nun seslendirdiği 'Çiftetelli Çalıyor' adlı klip sosyal medyada yayınlanmaya başladığı günden bu yana on binlerce kişi tarafından izlendi. Eğlenceli şarkı vatandaşlardan da tam not aldı.

Seslendirdiği şarkılarla adından sıkça söz ettiren Adanalı genç sanatçı Alihan Tanoğlu, vatani görevini tamamlamasının ardından müzik dünyasına muhteşem bir şekilde döndü. Çiftetelli’nin insanlarda coşku uyandırdığını ifade eden Tanoğlu, yeni bir kliple hayranlarının karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşadığını söylerek "Çiftetelli Çalıyor" adlı klip için sevenlerinden destek istedi.

Alihan Tanoğlu'nun, Armoni Müzik etiketiyle yayınlanan "Çiftetelli Çalıyor" isimli tekli çalışması, sosyal medyada 4K çözünürlüğünde yayınlanıyor.  Söz ve müziği Tuncay Hirman’a, düzenlemesi İbrahim Kara’ya ait klibin yönetmenliğini Ahmet Duran yaptı.

Alihan Tanoğlu; “Bu milletin insanlarını çok seviyorum. Halkımızın gönlünde türkülerle yer edinmek istiyorum. İlk albümümü 4 parçalık bir çalışma ile 2016 yılında çıkardım. O yıllar içerisinde, albümde yer alan iki parçaya birer sene ara ile iki farklı tarzda klip çektim. Vatani görevimin hemen ardından çalışmalarıma yeniden başladım ve içimize çok sinen bir eseri dinleyicilerimizle buluşturduk. Çok güzel bir şarkı, harika bir klip oldu. Gerçekten içimize sinne bir iş oldu. Harika yorumlar alıyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Kısa bir süre önce yayınlanan Çiftetelli çalıyor şarkısı şimdiden düğünlerin vazgeçilmez şarkılarından birisi olmuş durumda.

Daha önce farklı tarzda eserler de söyleyip klipler yayınlayan genç ve yetenekli sanatçı küçük yaşlardan bu yana gelen türkücülüğü ile de düğün, etkinlik, konser ve açılış organizasyonlarında kendi ekibi ile sahne alıyor. 

Alihan Tanoğlu açıklamalarını şöyle tamamladı; "Bu şarkıyla sevgili halkımızın coşkulu, özel tören günlerinde oyun havaları ve halaylarla renk ve anlam kazandırmak istiyorum. Netd Müzik’te yayınlanan klibimin gösterdiği başarının ardından yeni çalışmalar üzerine kolları yeniden sıvamamız gerektiğini anladık. Dinleyicilerime, takipçilerime çok teşekkür ediyorum."

alihan tanoğlu çiftetelli çalıyor klip adanalı sanatçı