Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

Ligdeki 4-1'lik Eskişehir galibiyeti ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Afyon takımını kupadan saf dışı bırakarak alınan başarılardan sonra Ankara deplasmanında Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Adana Demirspor'da futbolcular ve teknik heyet çıkışlarını sürdürmek istiyor.

Ligdeki 4-1’lik Eskişehir galibiyeti ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Afyon takımını kupadan saf dışı bırakarak alınan başarılardan sonra Ankara deplasmanında Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Adana Demirspor’da futbolcular ve teknik heyet çıkışlarını sürdürmek istiyor.
 
İYİ HAZIRLANDIK
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Milli karşılaşma nedeniyle verilen arayı korona nedeniyle sancılı geçirdiklerini ve galibiyetler ile futbolcuların özgüvenlerinin arttığını kaydedip Keçiören maçı ile ilgili olarak şunları söyledi. “Takımdaki her futbolcum çıkıp sahaya iyi mücadele edecek yetenek ve kapasiteye sahip sporculardır. İddialı bir takımız. Ligin üst sıralarındaki yerimizi perçinleştirmek istiyoruz. Ankara deplasmanında Keçiören maçı elbette zor geçecek. Keçiören takımı da iddiası olan bir ekip. İyi hazırlandık ve galip gelmek istiyoruz. Takımım kendi hüviyetini kazandı ve ligdeki rakiplerimiz bizimle karşılaştıklarında maça daha iyi konsantre oluyorlar. Lakin bizi rakibimiz ilgilendirmiyor. Ankara’dan puan ya da puanlarla döneceğiz” Yarın saat 13.30’da başlayacak Keçiörengücü-Adana Demirspor karşılaşmasını Antalya Bölgesi hakemlerinden Sarper Barış Saka yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mehmet Şahan Yılmaz ile Doğu Yılmaz yapacak.