CTB'DE Adem Sözlü rüzgarı

Ceyhan'ın saygın işadamı ve çiftçilerinden Adem Sözlü, Ceyhan Ticaret Borsası'nın (CTO) 1 Nisan'da yapılacak seçimlerinde başkanlık yarışında öne çıktı. Adem Sözlü,'Ceyhanlı üreticilerin alın teri ve emeğinin daha fazla değer kazanması için çalışacağız' dedi.

Ceyhan’ın saygın işadamı ve çiftçilerinden Adem Sözlü, Ceyhan Ticaret Borsası’nın (CTO) 1 Nisan’da yapılacak seçimlerinde başkanlık yarışında öne çıktı. Adem Sözlü,”Ceyhanlı üreticilerin alın teri ve emeğinin daha fazla değer kazanması için çalışacağız” dedi.  
70 yıllık maziye sahip Ceyhan Ticaret Borsası’nın Türkiye genelindeki 113 borsa arasında işlem hacmi kapasitesinde 27’nci sırada yer aldığını, 2017 yılı verilerine göre 2 milyon 681 bin ton tarım ürününün Ceyhan’dan pazara sunulduğunu kaydeden Adem Sözlü, 11 meslek grubunun üyelerinin desteğini alarak Ceyhanlı üreticilerin alın teri ve emeğinin daha fazla değer kazanması için çalışacağını vurguladı. 
AKTİF, SAYGIN, ÜRETKEN YÖNETİM ANLAYIŞI
Hububat, bakliyat, yağlı tohumlar, meyve ve sebze üretimi, büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı hayvan yetiştiriciliği faaliyetleriyle  Ceyhan’ın Türkiye ekonomisinde önemli bir rol üstlendiğini dile getiren Adem Sözlü, “Ceyhan Ticaret Odası’nın daha saygın ve aktif olması, sürdürülebilir üretim modellerinin ilçemize kazandırılması konusunda öncülük etmesi için gayret göstereceğiz”  diye konuştu. 
1 Nisan’daki seçimde üyelerin tam desteğini aldıktan sonra Ceyhan’ın ekonomik ve sosyal dönüşüm ve gelişiminde fayda sağlayacak projeleri hayata geçirmek için Ceyhan Ticaret Borsası’nın tüm imkanlarını seferber edeceklerini vurgulayan Adem Sözlü, kamu kurumları, yerel yönetimler ve özel kuruluşlarla uyum içinde çalışmaya özen göstereceklerinin altını çizdi.
CEYHAN’IN ÇIKARLARI HER ŞEYİN ÜZERİNDE
Çevreye duyarlı ileri teknoloji, tasarım ve yenilikleri Ceyhanlı üreticilerin kullanımına sunmak üzere Ceyhan Ticaret Borsası’nın yeni dönemde aktif olacağının altını çizen Adem Sözlü, “Kimseyi ötekileştirmeden, Ceyhanımızın ortak çıkarlarını el üstünde tutarak, yan yana duruyoruz. Ceyhan Ticaret Borsası’nın kurumsal kimliğini ve istikrarlı idare yapısını köklendirip, ticarete ve sanayiye ışık tutmaya önem vereceğiz. Borsamızın hizmetlerinde eşit muamelenin, nezaketin, doğruluğun, süratin, etkinliğin, gerçeğin eksizsiz sağlanmasına hassasiyet göstereceğiz” diye konuştu.