ÇUKTOB'dan Şirin Park Otel'e ziyaret

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, üye ziyaretlerini Adana Şirin Park Otel ile sürdürdü. Otel sahibi Ayhan Şirin ile bir araya gelen Başkan Demir, Bölge Turizmi ile ilgili Şirin ile görüş alış verişinde bulundu.

ukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, üye ziyaretlerini kaldığı yerden sürdürdü. Adana’da faaliyet gösteren Şirin Park Otel’i ziyaret ederek Otel Sahibi Ayhan Şirin ile görüşen Başkan Demir, bölge turizminin canlanması ve gelişmesi için görüş alış verişinde bulundu. Çukurova Blgesi’nin çok önemli bir turizm merkezi haline gelebilmesi için çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Demir, “Hem kültürel, hem tarihsel hem de lezzetleri açısından birçok zenginliği bünyesinde bulunduran Çukurova’da turizm faaliyetlerini geliştirmeliyiz. Bu noktada turizm yatırımcılarına büyük görevler düşüyor. Topyekün bir eylem planı hazırlayarak birlik ve beraberlikle el ele verdiğimizde inanıyorum ki Çukurova’yı önemli bir turizm merkezi haline getirebilirz” dedi.

Şirin Park Otel Sahibi Ayhan Şirin de Çukurova Bölgesi’nde turizmin gelişmesinin hem Adana hem de bölgedeki tüm turizm işletmecilerini sevindireceğini belirterek, bu noktada üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti.

Başkan Demir Üye ziyaretlerini sürdüreceklerini söyleyerek otel hakkında Şirin’den bilgi aldı.
  

ÇUKTOB Şirin Park Otel ziyaret